syimir's FotoPage
Momentspeaks Photography
By: syimir izzaffy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 24-Dec-2008 17:29 Email | Share | | Bookmark
Lokasi Accident Arwah Ar.Dr Shukri

accident di kaed
accident di kaed
accident di kaed
View all 4 photos...
Pada 24/12/2008 Kulliyah of Architecture and Environmental Design UIA telah kehilangan seorang tokoh pensyarah yang telah banyak menakbur bakti di KAED..beliau telah mengalami kemalangan ketika mengangkat satu set model dimana kaca yang pecah telah menusuk ke arteri darah beliau...sama-sama kita sedekahkan Al-Fatehah kepada Allahyarham semoga roh beliau ditempatkan dikalangan org beriman...


Monday, 1-Sep-2008 13:06 Email | Share | | Bookmark
wedding : wani & saifuddin

wedding
wedding
we
View all 13 photos...
okay,entry kali ni adalah dari wedding pasangan hazwani dan saifuddin yang bertempat di Taman Jasa,Selayang...aku pun tak penah pegi tempat nie so sekali dapat job kat sini aku buat la preparation survey kat mana temapt nie sehari sebelum wedding tue...rupenye dekat jer,jalan nak ke ulu yam..wedding nie bermula dengan akad nikah hari sabtu,gamba untuk 5 persalinan si wani malam sabtu tue dan reception macam biase...keluarga si wani ni memang baik-baik..aku terasa dilayan macam aku nie family mereka sendiri..si wani ni suke tgkp gamba manakala si saifuddin nie malu2..tapi setelah di ajak oleh wani dan aku katekan kat die terus dier ok..so enjoice!!


Sunday, 31-Aug-2008 11:03 Email | Share | | Bookmark
wedding : zaidee & ida

wedding
wedding
wedding
View all 16 photos...
salam...nie entry pertama aku...setelah sekian lama setelah memikirkan penting nya kewujudan page ini,maka terhasil lah ia...entry pertama aku adalah wedding ida & zaidee yang bertempat di Hilton PJ..suasana sungguh kaya terasa..tiada pak cik mak cik,yang ada hanya dato dan datin..tapi yang pasti pengantin best!! enjoice...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net